Izvor:
21.10.2019 u 07:05
0

BRANIO SE SVIM SNAGAMA! Rijaliti takmičarke ODLUČILE DA IZNESU ISTINU o njemu! Oblio ga HLADAN ZNOJ! (FOTO, VIDEO)

"GORI JE OD JELENE GOLUBOVIĆ!" Dva rijaliti igrača u ŽESTOKOM OBRAČUNU! Usledilo je nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO, VIDEO)

Ivan Marinković je svojim ulaskom u vilu "Parova" napravio pravu pometnju. Pokrenuta je priča da je vreme provodio sa Ornelom Mijatović i Nevenom Kalaver, što je on sve negirao. Ornela tvrdi da ima dokaze u telefonu kojima će raskrinkati Ivana.

Ja moram da kažem Orneli šta se dešava. Mi smo šifru dobili, Tanja iz straha ili nečeg drugog nikako da pošalje te skrinšotove – rekla je voditeljka Anđela.

Ne znam. Ja sam joj rekla da prvo pošalje Ivanov broj telefona. I moj prijtelj Stanko ima prepisku i vidi se sve šta je Ivan – Indijanac slao – objasnila je Ornela.

Ma šta vi pričate? Koga bre boli ona stvar! Ja mogu da vas lažem ili ne lažem! Koga briga dal sam je ja vozio, kojim autom, koje marke itd! Svi ste vi debili – vikao je Ivan.

Njega je veoma iznerviralo što se takve priče pokreću jer tvrdi da su lažne. Vikao je i ustajao sa stolice tokom sastanka i nije dozvoljavao da se priča produbljuje.

BILI SU INTIMNI, A SADA VARAJU NAROD: Nevena i Marinković POKUŠAVAJU DA PRIKRIJU LJUBAVNU ROMANSU! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter