Izvor:
17.10.2019 u 06:21
0

ORNELA DAVALA SAVETE KRISTINI: Toliko ju je IZGDILA, SVAŠA joj je REKLA, NEĆETE VEROVATI kavke reči su PLJUŠTALE! (FOTO, VIDEO)

Posle razgovora sa Džonatanom Lumbilom Mastorom Kristina Ružić je pričala sa Ornelom Mijatović koja joj je skrenula pažnju na pojedine stvari vezane za njeno ponašanje.

NOVA LJUBAV NA POMOLU: Ovaj TAKMIČAR ima drugu TAKTIKU! Savetima pokušava da OSVOJI Kristinu (FOTO, VIDEO)

Postoje ovde ljudi koji imaju stvarno teške priče, ali mislim da si lagala. Ne moeš da ocrnjuješ roditelja. Svi smo prvo mislili da je tebe otac maltretirao – rekla je Ornela.

Nije, ili sam se pogrešno izrazila ili sam popila – pravdala se Kristina.

MIJATOV OTKRIO ISTINU O SVOM SINU: Ukućani i gleadaoci ostali BEZ TEKSTA! (FOTO)

Zato ne možeš da očekuješ da imam neko lepo mišljenje o tebi. Možda se promeni, nikad s e ne zna. Ali ti sa takvim ponašanjem ne možeš da budeš normalna devojka. Svako od muškaraca će gledati da te iskoristi i šutne. Tebi nema budućnosti po tom pitanju – bila je izričita Ornela.

Ali ovo je sve sprdnja. I ovo sa Mastorom je sprdnja – i dalje se pravdala Kristina.

E pa ako je sprdnja i hoćeda budeš popularna, završi u krevetu večers sa njim! Ja ti kažem uradi to – bila je jasna Ornela.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter