Izvor:
15.10.2019 u 22:50
0

PROŠLOST DIMITRIJA MIJATOVA JE NEVEROVATNA: Poslušajte čime se bavila NJEGOVA BAKA! (FOTO)

PITANJE KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Poslušajte KAKO JE MIJATOV ODGOVORIO! (FOTO)

Parograf nastavlja da intrigira gledaoce, dok se Dimitrije Mijatov suočava sa novim iskušenjima u vidu pitanja "da li je istina da je tvoja baba imala pravu javnu kuću?"

– Prvo je počelo sa izdavanjem soba, posle se svašta nešto izdešavalo. Posle smo i baka i ja bili u zatvoru. U to vreme su u Beogradu bili sajmovi i nije bilo mesta u hotelima. Baka je bila na moru i ujak je iznajmio sobu turistima. Onda je ona išla na stanicu i nudila hotel – počeo je priču Mijatov.

Šokantna ispovest Dimitrija Mijatova zaintrigirala je i sve gledaoce najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na Balkanu.

Njegov odgovor je bio ISTINIT.

BOLNA ISPOVEST SE NASTAVLJA: Platio sam SAHRANU svom najboljem drugu! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter