Izvor:
15.10.2019 u 07:01
0

UTEŠIO SINA: Novica Zdravković u PAROVIMA došao samo ZBOG OVOG RAZLOGA, dirnuće vas Dušanova BRIGA! (FOTO, VIDEO)

Već je poznato da je Novica Zdravković posetio učesnike rijalitija "Parovi," pogotovo svog sina koji se zabrinuo zbog očevog zdravstvenog stanja. Zato je Novica došao da sinu Dušanu Zdravkoviću objasni šta je bio problem.

SANJA KAO GLAVNA DIMITRIJEVA META: Takmičarka ćutala, ŠOKIRAĆE vas kakvu joj je PESMU otpevao! (FOTO, VIDEO)

Sećaš se ono što nisam mogao da gutam. E pa, našli su mi neka dva kamenčića u pljuvačnoj žlezdi. Kad si ti otišao, posle dva dana to mi se nagnojilo i hitno su me operisali. Dva, tri sata je trajala operacija. Sad nema ništa, idem samo da me previju i da mi skinu konce – utešio je Novica zabrinutog sina.

LEPTIRIĆI U STOMAKU: Uroš i Mastor tražili VERENIČKO PRSTENJE, pročitajte KOGA bi Mastor da VERI (FOTO, VIDEO)

Novica Zdravković je davao savete i Nemanji Stamatoviću Žapcu da se ne svađa sa Tošketom i da će sve to on da reši kad ga bude video prvom prilikom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter