Izvor:
20.09.2019 u 06:36
0

I MIRA OPLELA PO STEFANI: „Deluje neuverljivo: Ona kao da NIJE pevačica!“

PROČITAJTE: MAJA MASERKA OŠTO OSUDILA STEFANI: "Uopšte ne ličiš na pevačicu!" (FOTO)

Zbog čega su svi kivni na Stefani, ne znamo, ali joj dosta njih govori kako uopšte ne deluje na pevačicu. Da li je to možda zbog povučenosti, ili zbog stava kakav ima, ne zna se.

Naime, Mira Praizović joj je obrusila kako mora da poradi na sebi da bi izgledala kao pevačica, jer za sada ona ne deluje UOPŠTE tako. Istakla je da mora da ima harizmu, i sve što je potrebno jednom pevaču kako bi sebe mogla tako i da naziva.

"Ona je super devojka, kulturna i sve je to na mestu. Ali da bi neko bio pevač mora da nauči da bude privlačan, harizmatičan i sa stavom. Nažalost, to Stefani nema. Ja nju cenim kao čoveka, ali sam je svega dva ili tri puta čula kako peva, taćnije pevuši." – istaskla je ova rijaliti učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter