Izvor:
20.09.2019 u 05:42
0

MALA GRMI: Za bivšom takmičarkom rijalitija „Parovi“ odlepili svi muškarci a ona ih ostavila u iščekivanju zbog OVOGA!(FOTO)

Bivša takmičarka rijalitija "Parovi", Aleksandra Marjanović, za razliku od svoje sestre Anđeline koja je u rijalitiju trenutno uživa van Srbije. Naime, prelepa crnka je iskoristila priliku da nakon svog rođendana provede par dana daleko od Beograda, da se odmori i napuni baterije.

Aleks je u društvu drugarice izašla i u grad a njih dve su izgledale savršeno. Dve crnke, sređene, mamile su muške poglede na svakom koraku.

Aleksandra ne prestaje da oduševljava sve svojim nešto drugačijim izgledom i ženstvenošću, ona je doterala svoju liniju, u formi je a radila je i neke promene pa je sada puna samopouzdanja.

Ne čudi da muškarci lude za njom.

Podsetimo da Aleksandra u razgovoru za portal Happy televizije nije negirala da će ući u osmu sezonu rijalitija već je ostala misteriozna u tom smislu a sve svoje pratioce i fanove ostavila u iščekivanju.

Videćemo šta sve osma sezona "Parova" nosi.

Happytv.rs
Instagram/ alexandramarjanovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter