Izvor:
20.09.2019 u 06:05
0

MAJA MASERKA OŠTO OSUDILA STEFANI: „Uopšte ne ličiš na pevačicu!“ (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA KIKI I RAMELA: “Nisam video još uvek da neko obuva ČARAPE na ŠTIKLE!"

Učesnici Parova u razgovoru sa Vesnom Vukelić Vendi, razgovarali su o međusobnim odnosima i o tome kao jedni druge vide.

Jedno od pitanja za Maju Đorđević, poznatiju kao Maju maserku, bilo je da li Stefani Pavlović zaista doživljava kao pevačicu. Oštrim rečima, istakla je da ova učesnica rijalitija uopšte ne liči na pevačicu, što zbog fizičkog izgleda, što zbog stava koji ima.

„Ja nju ne doživljavam kao pevačicu, nema stav koji bi svaki pevač trebao da ima. Ona je lepa devojka, ali joj fali nešto. Doživljavam je kao instant zvezdu, koja bi pevala samo dok ima para, a potom batalila taj posao“ – rekla je Maja maserka.

U razgovore su se uplitali i ostali takmičari, dodavajući da Stefani treba da poradi na svom izgledu, stajlingu i ponašanju kako bi dostigla do tog nivoa, da sebe smatra pevačicom.

KAKO JE TO SVE IZGLEDALO MOŽETE POGLEDATI U VIDEU ISPOD:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter