Izvor:
18.09.2019 u 22:22
0

ZAOVA IZ PAKLA: Dina rešila da IZVEDE NA ČISTAC Sanjin odnos sa Albertom! „Ona je jedan veliki folirant i želi da obrlati mog brata!“ On joj je OVAKO odgovorio!

Dina Galorini je nekoliko dana ćutala, a onda je oplela po Sanji Mirkov.

Naime, ona flertuje sa Albertom što je takmičarki zasmetalo.

-Sad pozdravljaš svog dečka, tog Dalibora a jurila si da pređeš kod Alberta u krevet, što si na kraju i učinila. Ceo dan se ne odvajaš od njega, gledaš ga i kako trenira, nijedna devojka ne može da mu priđe. Brine me sve to, jer neću da ga zavlačiš pa da odeš kod tog tvog Dalibora- kazala je Dina.

Alberto je potom ustao i razjasnio stvari.

-Sanjica je moja drugarica, ona mi je skuva kafu, popričamo i tako to. Nismo se ni poljubili. Ja sam već rekao, mene zanimaju devojke od dvadeset do dvadeset dve godine- odvratio je Alberto.

-Sanja je jedan veliki folirant i želi da obrlati mog brata!- rekla je Dina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter