Izvor:
18.09.2019 u 13:32
0

SNEŽA ŽELI ZAUZETOG TAKMIČARA: Prvi znaci da im je veza u krizi. Iskusna rijaliti učesnica odmah iskoristila priliku?! (FOTO)

SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA: Dohvatili se u dvorištu, a onda su otišli KORAK DALJE…! (FOTO)

"CEO ŽIVOT SAM KRAO": Vendi izvukla ŠOKANTNU ispovest takmiačara u "Jutarnjoj kafici"! A onda je otkrio OVO! (FOTO)

Ana Spasojević je ove sezone odlučila da uđe sa dečkom Stefanom u vilu "Parovi", da vidi kako će se ponašati kada je u ljubavnoj vezi, a u zatvorenom prostoru sa mnogo različitih ljudi.

Imali smo priliku da vidimo prve ljubavne sukobe i to zbog Stefanove ljubomore koji je Ani zabranio da ponese majice sa dekolteom, pa se ona iznervirala zato što nema šta da obuče.

Jako je teško održati vezu u rijalitiju, što se pokazalo mnogo puta.

BOŽIĆI ODLETELI NA MEDENI MESEC: Spakovali kofere i otišli OVDE! (FOTO)

Takmičari su danas veoma raspoloženi, pa je većina u kuhinji i sprema ručak. Snežana Jovičić je takođe raspoložena kao i Stefan kome izgleda veoma prija njeno društvo, pa koristi svaku priliku da joj priđe i da zajedno spremaju.

Ana Spasojević nije u blizi, i ne vidi šta joj izabranik radi. Da li će Sneža poljuljati njihov odnos pratite Happy portal i saznajte.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter