Izvor:
18.09.2019 u 10:33
0

LUKAVA DEVOJKA: Sneža razotkrila PRLJAVU IGRU Dragane! Nju niko neće praviti ludom, stvari stoje OVAKO! (FOTO)

Svi gledaoci i čitatelji našeg pšortala su imali priliku da prate razvoj ljubavi između Dimitrija LAzića i Dragane Mitrović. Ovaj par je već očarao sve gledaoce ali i izazvao mnoge komentare.

SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA: Dohvatili se u dvorištu, a onda su otišli KORAK DALJE…! (FOTO)

Naime, zna se da je Dragana u vezi sa dečkom koji, ju je bar do sada čekao napolju kao i da ima dvoje dece. Zato se njihova veza na samom početku rijalitija našla na udaru raznih kritika, nepoverenja i osuda. Svoje mišljenje je dala i Sneža Jovičić koja je ocenila da se tu ne radi ni o kakvoj stvarnoj konekciji i privlačnosti već o čistoj taktici ova dva takmičara.

BOŽIĆI ODLETELI NA MEDENI MESEC: Spakovali kofere i otišli OVDE! (FOTO)

– Oni igraju rijaliti od prvog dana. Nemoguće je da su se zaljubili od samog početka. Mislim da je ona devojka lukava jer je ona rekla dečku da je zauzeta a onda dođe Dimitrije koji kao odjednom se stvara neki fluid između njih i nešto. Ne, mislim samo da pokušavaju da igraju rijaliti igru.– rekla je Sneža.

"CEO ŽIVOT SAM KRAO": Vendi izvukla ŠOKANTNU ispovest takmiačara u "Jutarnjoj kafici"! A onda je otkrio OVO! (FOTO)

Iako su ostali takmičari tu prisutni to negirali kao što je Kiki, Ivana Mitrović i Nemanja Stamatović Žabac, Sneža je ostala pri svom stavu.

Ko je u pravu, videćemo u nastavku rijaliti programa.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter