Izvor:
01.09.2019 u 18:12
0

DINA SE UDAJE: Dina iznenadila sve izjavom, otkrila sve detalje vezano za budućeg muža i venčanje! (FOTO)

GASTTOZZA NON-STOP PITAJU VEZANO ZA NOVU SEZONU U RIJALITIJU: A EVO šta je ON odgovorio! (FOTO)

Dina Galorini, bivša takmičarka rijalitija "Parovi" gostovala je u emisiji "Upoznajte Parove" kod Jovane Milošević ex Jeremić.

Tom prilikom, Dina je izjavila da se desilo nešto potpuno neočekivano, da se zaljubila kada se tome najmanje nadala na jednoj svečanosti.

VENČANJE GODINE: Kadra i Izabela izgledaju prekrASNO! Jedan od najlepših parova rijalitija! (FOTO)

– To se desilo iznenada. Nisam verovala. Ja se udajem.– rekla je Dina priznavši da ne može da opiše uzbuđenost i osećaj koji joj njen izabranik kod nje izaziva.

Mi zaista želimo Dini da bude srećno zaljubljena i da ta ljubav traje što duže a ukoliko odluči ove godine da stane na ludi kamen,mi ćemo biti tu da ispratimo sva dešavanja.

VRTI VRTI VRTI: Prljavi ples bivše učesnice rijalitija "Parovi"! Prisutni u ŠOKU kako meša GU*OM! (FOTO, VIDEO)

Zato ostanite uz portal Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter