Izvor:
19.08.2019 u 08:43
0

KADRA ĆE IZGUBITI RAZUM: IZABELA JE ZAVRŠILA SA NJIMA U AKCIJI! (FOTO)

IVAN VIŠE NIJE OPCIJA, ON ĆE UVEK BITI UZ NJU: MARIJA KULIĆ VIŠE NE MORA DA BRINE ZA MILJANU! (FOTO)

Bivši učesnik Elvin Kadrić otputovao je sa svojom devojkom Izabelom Alijoski u Tursku! Ona je jedva dočekala da poseti svoj omiljeni salon gde rade njeni prijatelji koji su zaduženi za brigu o njenoj kosi i telu kada se nalazi tamo!

PRAVI SKANDAL MAJSTOR: ON ĆE GLEDAOCIMA PRIREDITI NAJŽEŠĆI SE*S PRED KAMERAMA U OSMOJ SEZONI?! (FOTO)

Ona je poželela da ide sama kod njih kako bi uživala u miru i potpuno se posvetila sebi! Elvin nije bio sa njom pa mu sigurno neće biti pravo kada shvati da je njegova draga sa drugima bila u akciji! Njih dvojica su se trudila da od njene kose naprave čaroliju kakvu je ona zahtevala!

OPET NEZGODA: VODITELJKA PAROVA DOŽIVELA UDES! Anđela Lakićević se zakucala u ogradu! (FOTO)

Čini se da Izabela baš uživa u svemu što joj se događaja u Turskoj, pa je sada mnogima jasno zbog čega je toliko želela da ode tamo! Da li će im se pridružiti i Slađa ostaje da vidimo!

IMA SE MOŽE SE: MILI SE SPREMA ZA NOVU SEZONU, NAJVIŠE PARA JE DAO NA OVO?! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter