Izvor:
16.08.2019 u 18:14
0

NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE RADOSNICE: DINA GALORINI OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA! (FOTO)

LUKSUZNA VILA SE SELI IZ ZEMUNA: ZA PAROVE OSAM SPREMA SE PRAVI SPEKTAKL?! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Dina Galorini, dobila je specijalan poklon! Naime, njoj je brat Alberto poklonio automobil koji košta 75 000 evra i koji je apsolutno urađen prema željama nove vlasnice! Ona nije znala da će je obradovati sa novim ljubimcem pa je na ulici od sreće zaplakala!

OVAKVA VENČANICA NIJE VIĐENA NA BALKANU: IVANIA JE SPREMNA DA NJEMU IZGOVORI SUDBONOSNO DA! (FOTO)

Nisam mogla da naslutim da mi se sprema ovakvo iznenađenje. Moj brate Alberto je sve to organizovao sa mojom rodbinom koja je njega obavestila gde se ja trenutno nalazim! On je dovezao automobil ispred i pozvao me da dođem do automobila a zatim mi uručio ključeve! Ostala sam potpuno šokirana jer ne mogu da verujem koliko on misli na mene i da je rešio da me ovako obraduje! Cela rodbina mi je došla da me iznenadi, ovo je zaista šok za mene! – rekla je Dina specijalno za Happy portal!

BRUTALNE PRIPREME ZA ŽESTOK OKRŠAJ: SUKIJU NIKO NEĆE SMETI DA STANE NA CRTU! (VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter