Izvor:
16.08.2019 u 05:57
0

FANOVI OGORČENI: IZABELA KONTROLIŠE SVE KADRINE PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?! (FOTO)

SVE DRUGE JE ZABORAVIO: CONJO PONOVO PRAVI SKANDALE, OVO JE NJEGOVA ŽENA! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Izabela Alijoski, ne voli ništa da prepušta slučajnosti! Naime, ona provodi vreme sa svojim dečkom Elvinom Kadrićem zbog čega su fanovi potpuno pobesneli!

NA ZAHTEV FANOVA: SVI ŽELE DA JE VIDE U PAROVIMA OSAM, DA LI ĆE IM SE ŽELJA ISPUNITI?! (FOTO)

Kako tvrde oni upućeni od kada se Izabela pojavila u Kadrinom životu sve je postalo potpuno drugačije!

Elvin je izgubio razum! On je skroz fin ali ipak nije uspevao da svima na vreme odgovori! Međutim, izgleda da je ona potpuno sada preuzela konrolu nad njegovim profilima na društveni mrežama! Nju više ne zanima ništa drugo osim da bude sa Elvinom! Ona nije želela da to bude problem pa je stoga pokušala da rezevrvni plan! Više niko ne može ništa ni da mu kaže ni predloži jer apsolutno sve kontroliše, odvojila ga je od svih! – pričaju razočarani fanovi!

NIKADA NEĆE BITI SAVRŠENA: ONA SE POTPUNO RAZOČARALA U SEBE, JEDINO JOJ OVO PREOSTAJE! (FOTO)

Izgleda da je Izabela pokazala ko je glavni u njihovoj vezi, da li će se Kadrić oglasiti i objasniti fanovima šta se dešava, ostaje da vidimo!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter