Izvor:
15.08.2019 u 12:04
0

GORE DRUŠTVENE MREŽE! Vuya pustio DELIĆ nove pesme „PAR“ i napravio OPŠTU pometnju! (VIDEO)

Pročitajte i: DALILA I DEJAN NAPRAVILI POMETNJU NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Sve OČI bile su UPRTE baš u njih! (VIDEO)

Njih dvoje su i nakon završetka rijalitija “Parovi” dokazali ne samo da mogu da žive zajedno već su odmah po izlasku i počeli da rade na zajedničkim projektima.

Goran Vujičić Vuya i Enisa Bajramović pored toga što su bili najskladniji par u vili “Parova” oni su takođe i jedan od najproduktivnijih parova koji svakodnevno napreduju i u poslovno, profesionalnom smislu te je Enisa brzinom svetlosti već uspela da plasira nekoliko svojih kreacija u etar samo nekoliko nedelja nakon što je napustila zemunsku vilu do Vuya kako se može primetiti neprekidno radi u svom muzičkom studiju.

IZABELA ALIJOSKI SE UMEŠALA U RAT JK I ACE LUKASA: Niko nije mogao da veruje šta se RIJALITI takmičarka DRZNULA da uradi! (FOTO)

Kako su i ranije najavili njih dvoje zajedno spremaju pesmu koja nosi naziv “Par” a sada su se oglasili iz studija dok se u pozadini čuje njihova nova pesma.

“Radimo na tome, ova pesma je prvenstveno sve ono što mi zapravo jesmo a sa ovakvim zvukom i spotom kakav do sada nije viđen na ovim prostorima sigurni smo u krajnji cilj a to je da će uskoro ovu pesmu svako da čuje a potom istu i da posluša bar 1000 puta”- bio je jasan Vuya koji se brže bolje vratio miksetama kako bi nastavio da radi na ovom projektu koji svi jedva čekaju da čuju ali i da vide.

Delić pesme možete poslušati OVDE!

Happytv.rs
Foto: Instagram/vuya_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter