Izvor:
13.08.2019 u 15:00
0

BIVŠA UČESNICA DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: ALEKSANDRA VASILJEVIĆ NAPRAVILA SKANDAL U HOTELU ZBOG NJEGA?! (FOTO)

PREŽIVALA STRAŠAN TEROR: IRMU OTELI NAORUŽANI MUŠKARCI , PRETILI DA ĆE JE BACITI U SKADARSKO JEZERO! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Aleksandra Vasiljević, napravila je pravi skandal kada joj je na letovanju prišao muškarac sa vrlo nepristojnom ponudom! Naime, ona trenutno odmara u Antaliji sa svojim dečkom! Međutim, svojim izgledom je privukla pažnju i ostalim mušarcima!

HAOS: DINA GALORINI ZAVRŠILA U ĆORCI U ŠAPCU tri sata provela u pritvoru?! (FOTO)

Pošto je njen dečko ostao malo duže da spava, pa je ona sama izašla na bazen! Međutim, čim je došla na bazen odmah joj je stiglo piće koje je postao bogati biznismen kome je ona zapala za oko, i koji se trudio da joj privuče pažnju! Ona je u početku sve kulirala, ali kada je postao navalentan nastao je pravi haos! – priča nas izvor sa lica mesta!

SVE PUCA NA NJOJ Nina Prlja obukla dekoltiranu haljinu i izbacila ogromne grudi! (FOTO 18+)

Ona je vratila piće, i odražala mu takvu lekciju da je svima na bazenu bilo neprijatno! U tom momentu je stigao i njen dečko pa je tek onda nastao pravi haos! On nije mogao da veruje šta se dešava, i hteo je da se obračuna sa biznismenom koji se izvinjavao i molio da mu oproste jer nije znao da je zauzeta! – dodaje on!

NAJBRUTALNIJI RASKID U VILI: Sasuo joj sve u LICE, i ostavio na CEDILU! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter