Izvor:
26.06.2019 u 09:07
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL SAŠKA OTKRILA JEZIVE DETALJE NESREĆE: Ispala sam iz auta i POTPUNO izgubila svest! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Aleksandra Saška Karailjaz doživela je saobraćajnu nesreću.

Ona je za portal happytv.rs ekskluzivno otkrila detalje golgote kroz koju je prošla.

Bila sam sa društvom, i krenuli smo da odvezemo drugaricu kući i na putu ka njenoj kući, na raskrsnici kod starog markatora ispala sam iz automobila, tačnije iskotrljala se. Ne krivim nikoga, ja ih nisam lepo zatvorila, na krivini sam ispala i više puta se okrenula po asfaltu. Kada su krenuli da me diži izgubila sam svets, brzo su me odvezli u obližnju bolnicu , tamo su mi merili pritisak koji se u početku nije čuo, vadili krv, snimali glavu i obe noge, hvala Bogu nisam ništa slomila. -rekla je Saška.

Međutim, nije mogla da prođe bez ikakvih posledica.

Imam hematom na glavi, levu nogu sam uganula, desno koleno me boli kao i levi lakat, i leđa su mi izgrebana cela. Jedva ustajem iz kreveta ali se nadam da će ubzo proći, obzirom na to da uskoro ulazim u rijaliti. – dodala je Saška.

Za sada je Saška u dobrom stanju, oporavlja se i sprema za novu sezonu rijalitija.

Ekipa Happy portala izveštavaće vas o njenom zdravstvenom stanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter