Izvor:
16.06.2019 u 11:57
0

KALAVER SE OGLASILA SRCEPARAJUĆOM PORUKOM, RASPILAVILA NACIJU: „Život je kratak, nikome nije lako…“! (FOTO)

PROČITAJTE I: NAKON "PAROVA" PRELAZI U PROFITABILNIJE VODE: Da li on postaje bloger?! (FOTO)

Nevena Kalaver bila je veoma zapažena takmičarka popularnog šou programa "Parovi", te je ona i danas u žiži interesovanja javnosti.

Budući da su joj se slegli utisci iz rijalitija, atraktivna plavuša se oglasila na društvenoj mreži "Instagram".

Naime, ona je objavila srceparajući opis uz novu fotografiju.

Volite se ljudi, život je kratak, nikome nije lako… Budite svoji, bez kompleksa koji vas jedu, nemojte trovati dušu mrznjom, onaj ko mrzi njemu je najteže. Šokirana sam bila ljudima u rijalitiju, i dalje sam… ali takvi ljudi su isto svuda oko nas, na žalost! Gledam svoja posla i briga me, samo da je zdravlja i sreće i u malim stvarima! Hvala svim predivnim ljudima na podrsci i prelepim recima hvale! Nensi je uvek svoja, iskrena i pozitivna, ista i kod kuce i u rijalitiju i gde god! Ostacu uvek dete u duši, pozitivac bez sujete i kompleksa, uvek dobrih namera! Pozdrav za sve i veliko HVALA – napisala je Kalaver.

PROČITAJTE I: SLEDI DAN ZA PAMĆENJE: "Nedeljni ručak" biće veoma emotivan! Učesnici neće suzdržati suze! (FOTO)

DALEKO JE OD VERENIKA, ALI POMNO PRATI SVAKI NJEGOV KORAK: Njemu neće biti lako kada čuje da je mnogi ŽELE! Marijana se skinula u bikini, jači pol OSTAO BEZ DAHA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter