Izvor:
20.03.2019 u 07:35
0

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pobednica „Parova“ konačno otkrila fotografiju! (FOTO)

Pobednica i učesnica "Parova" Ružica Veljković porodila se početkom marta i na svet donela devojčicu. Mnoge je iznenadila ova vest, jer nisu primetili trudnički stomak koji je vešto krila.

Na društvenim mrežama tokom trudnoće nije postavljala slike, već je to uradila sada kada je sve prošlo, pa moramo primetiti da je bila veoma lepa trudnica.

Svom izabraniku je rekla DA na jesen, kada je izašla iz rijalitija u kome je boravila dva meseca, ona je često isticala kolika je njena ljubav i da je veoma ispunjana i zadovoljna. Pitala se kako će izdržati u "Parovima" bez svoje jače polovine, ali je uspela iako je mnogo puta zaplakala.

Čini nam se da joj uloga majke veoma prija, i da je sada u potpunosti srećna.

Happytv.rs
Foto:Instagram/ruzica_veljkovicc_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter