Izvor:
18.03.2019 u 14:32
0

BIVŠA LJUBAV IPAK IMA ZNAČAJU ULOGU U NJEGOVOM ŽIVOTU! IGRA BEZ GRANICA! Ne zna na koju će stranu!(FOTO)

Milutin Radosavljević Mili je kod Voljenke Ilić ogovarao Ilijanu Vagić za koju je rekao da zna kakvu funkciju ima u vili, a kako će je narod gledati kada izađe napolje, on je svestan da je ovo igra bez granica.

Ne može da podnese Ilijanino mešanje u njegov odnos sa Marijanom, i smatra da ona ima skrivene namere.

Onda je otvorio srce i spomenuo Marijanu, a Voljenka ga je sa pažnjom saslušala.

-Doći ćemo u neku situaciju kao što smo došli, napraviće ti smicalicu- rekao je Mili

Voljenka ga je sa čuđenjem pitala da li stvarno misli da je Ilijana napravila strategiju od svega toga, jer njeno mišljenje je da se sve spontano desilo sa njim i sa Marijanom.

Mili je svestan da ga gledaju kao nekog "davitelja" koji Marijanu ne ostavlja na miru, ali njegov glavni cilj je kako kaže da iz vile izađu kao normalni par.

Ne može nikako da podnese Ilijanu jer smatra da ona želi na pokvaren način da nađe Marijani novog dečka kako bi se njemu osvetila.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter