Izvor:
14.02.2019 u 18:27
0

NJEGOV UM JE POMRAČEN SUJETOM: Azarić isprozivao Marinkovića, njegov KOMENTAR ŠOKIRAO CIMERE! (FOTO)

Tokom emisije "Upoznajte Parove" Alen Azarić je imao želju da se javno obrati mudrom porukom koju je posvetio svim "zlim jezicima" koji ne veruju u njegovo savetovalište.

Ko neće da veruje u dobro njima nikakve reči ne pomažu. Srce ispunjeno zavišću zatvoreno je kao kamen. Um pomračen sujetom i zlobom ne može osvetliti ni sva svetlost nebeska. To je poruka za sve zlobne, i pakosne ljude koji ne veruju u moj rad – rekao je Azarić, a mnogi su mislili da je poruka upućena stanaru sa kojim on ima najžešće verbalne sukobe.

S obzirom na to da Nikola Lakić večeras drži kontrolu nad ostalim cimerima "Parova", njega je zanimalo kako Ivan Marinković komentariše Azarićeve reči.

Nemam komentar stvarno. Ne zanima me taj čovek – smatra Marinković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter