Izvor:
29.01.2019 u 11:35
0

ŠOK! POŽGAJ SE RAZVODI?! Rekao porodici da zaboravi na njega!

U toku je emisija "Jutarnja kafica" sa Vesnom Vukelić Vendi. Takmičari su se ponovo okupili za stolom i razgovaraju na razne teme.

Aleksandar Požgaj je objašnjavao svoje ponašanje time što je ispričao sledeću priču:

– Kad sam krenuo u rat, da branim svoju porodicu i svoj narod, na vratima kuće sam postrojio ženu i decu, poljubio sam svoju ženu i rekao: Zaboravi na svoga muža! Poljubio sam svoju decu i rekao: Zaboravite na svog oca! A ja ću na vas zaboraviti da bih sačuvao svoju glavu, glavu svoje vojske i glavu svog naroda. I on ništa tamo nije loše uradio.

Aleksandar je objasnio da njegova porodica sada sigurno misli da će se on razvesti od žene zbog Aleksandre Marjanović i poručuje im:

– Sve je u redu! Ne brinite se!

Da li će njegova supruga razumeti poruku i preći preko njegovog ponašanja ili će njegova bliskost sa mladom takmičarkom uticati na brak , ostaje da vidimo!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter