Izvor:
27.01.2019 u 13:33
0

NAJVEĆI ŠOK IKADA U VILI PAROVA! NIKAD NIKO NE BI REKAO: OVA učesnica odbila prsten! (FOTO)

Produkcija je imala posebno iznenađenje za takmičare sedme sezone vile Parova, ali iznenađenje su pokvarili glavni akteri ove priče.

Iako je naš tim bio raspoložen da napravi veridbu Nikole Lakića i Aleksandre Tasić Coke, stvari nisu krenule po planu.

Coka je odbila da prihvati prsten budućeg oca njenog deteta, i nije dala adekvatan razlog zbog čega je tako odlučila.

Produkcija i Nikola Lakić su pre dva dana sklopili zajednički dogovor o veridbi. Coka je rekla da ne želi da se veri sa Nikolom jer ne pričaju već dva.

– Ti mene ne voliš, sa mnom si samo zbog deteta da nije tako bilo ne bismo bili zajedno – rekla je Coka.

Lakić je negirao ovu tvrdnju jer je imao pokriće da "želi da se veri napolju kada izađe, a da će probleme da zadrži za sebe".

Ne razgovaramo dva dana , i bilo bi suludo da se verimo na ovaj dan i da je tako iznenadim – rekao je Lakić.

– Nama je sutra 5 meseci, ja sam hteo da napravim da bude nešto simpatično mimo veridbi. Potpuno suludo bi bilo da je verim, pod ovakvim okolnostima da je pravim manifestaciju, ja to ne želim i znam da ona ne bi pristala na to. Znam kako želi da je verim kao princezu, što ona i jeste, neći cirkus da pravim – rekao je Nikola Lakić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter