Izvor:
26.01.2019 u 09:39
0

MARIJANA KRILA ISTINU OD SVIH! NJIHOV PROBLEM VUČE KORENE VAN VILE PAROVA: Priznala da dugo imaju OVAJ odnos!!

Marijana Marković je nakon sukoba sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, podvukla crtu i zauvek se oprostila od budućeg braka.

Ona je, pokušavajući da sakrije od kamera, tiho pričala sa nekim od takmičara i u takvim razgovorima priznala da njihov problem vuče korene van vile Parova, i da Miliju nije prvi put da fizički zlostavlja Marijanu.

Tako je Marijana u razgovoru sa Ilijanom Vagić rekla da je predosetila da će doći do nevolje jer Miliju ovo nije prvi put, i oni su zajedno potražili pomoć od stručne osobe da bi se izborili sa njegovim naletom agresije i besa.

Happytv.rs Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter