Izvor:
25.01.2019 u 01:29
0

JELENA DEFINITIVNO OSTAVILA IVANA! Stavila je tačku na sve, bacila prsten i poručila Ivanu pesmu njegove bivše žene! Evo zašto!

Nakon svađe sa Ivanom Marinkovićem, svojim verenikom, Jelena Ilić je pozvana u "Tajnu sobu" da razgovara sa produkcijom o čemu se radi.

Jelena je rekla da ne želi više da razgovara sa Ivanom, bacila je prsten jer ne želi da trpi da Ivan ima slobodu da čini šta god želi, da pije mnogo a da ga ona, kao njegova devojka uvek opravdava a da pri tom on naručuje pesme njegove bivše žene i daje produkciji njen broj, navodno jedini koji zna napamet, dok ona ništa ne može da uradi a da je on ne kritikuje, da ne sme čak ni da voli pesmu koju voli i njen drug, odmah napravi ljubomornu scenu i čim malo popije on kaže da je mrtva pijana.

Jelena je tražila od produkcije pesmu Ivanove bivše žene kako bi mogla da kaže Ivanu da je ona naručila i , na taj način, osvetila.

Pratite nas i nadalje na portalu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter