Izvor:
23.01.2019 u 00:17
0

PAROGRAF KOJI JE UZDRMAO SVE: Saznajte KOGA se Jelena PLAŠI! ŠOK!

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine ovog puta našla se verenica popularnog rijaliti igrača Ivana Marinkovića, intrigantna novinarka Jelena Ilić, koja će odgovoriti na čak 19 škakljivih pitanja koja će šokirati javnost!

Jedanaesto pitanje glasi: Da li je istina da se plasiš Ivana Marinkovića?

– NE! Nije istina da ga se plašim. Ne znam kakav bi strah trebala da nam izaziva osoba sa kojim smo u emotivnoj vezi. Poligrafski ispitivač mi je rekao da postoji nekakva reakcija, predpostavljam da se tiče njegovih promena raspoloženja kada konzurmira alkohol, ako je to negde u dubini mene ja tome ne mogu da se oduprem. Ja se Ivana ne bojim!

Poligraf je pokazao da je odgovor: LAŽ!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter