Izvor:
23.01.2019 u 00:08
0

NAJEMOTVNIJE PRIZNANJE NA POLIGRAFU: Saznajte zbog čega su OBOJE zaplakali! (FOTO)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine ovog puta našla se verenica popularnog rijaliti igrača Ivana Marinkovića, intrigantna novinarka Jelena Ilić, koja će odgovoriti na čak 19 škakljivih pitanja koja će šokirati javnost!

Deveto pitanje glasi: Da li je istina da si u vezi sa Ivanom Marinkovićem zbog opstanka u rijalitiju?

– NE! Nije istina da sam sa Ivanom u vezi samo zbog ostanka u rijalitiju, nego zato što ga volim! U početku je sve počelo kao druženje, prvih deset dana nije bilo ni naznake da će se među nama nešto više desiti. Imala sam averziju prema njemu jer sam njegov lik i delo spoznala kroz medije. Ispostavilo se da je on jedna ljubazna i duhovita osoba i tada sam ja shvatila da bih sa njim mogla da se družim. Vremenom se ispostavilo da me je njegov intelekt fascinirao pa sam svakim danom osećala da mi sve više prija. Ilijaninim pitanjem da li ja hoću da budem sa njim u meni je pobudila dilemu, ne zna, neću, hoću i tada sam shvatila da se ja borim sa tim i da sam u dilemi kako da uđem u vezu koju u stvari priželjkujem.

Poligraf je pokazao da je odgovor: ISTINA!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter