Izvor:
22.01.2019 u 23:47
0

DRAMA U PAROVIMA, SVI U ŠOKU: NAJPOTRESNIJA ISPOVEST RIJALITI UČESNICE!! (FOTO)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine ovog puta našla se mlada leskovčanka Jelena Ilić, koja će odgovoriti na čak 19 škakljivih pitanja koja će šokirati javnost!

Sedmo pitanje glasi: Da li je istina da si odlaskom u manastire uspela da pobediš depresiju?

– DA! Istina je, to je nešto o čemu retko pričam ali mi je zaista bilo jedno fenomenalno i neverovatno iskustvo. Pre četiri godine se to desilo, ne postoji razlog ili događaj koji me je učinio da se osetim loše. U nekom momentu vas stigne neverovatno nezadovoljstvo, neispunjenost u svakom smislu, u smislu emocijonalne nesigurnosti, međuljudskih odnosa, prijateljstva kao i neostvarenosti u svim životnim poljima. Prijateljica koja je poprilično religiozna mi je predložila da se preispitam po pitanju svoje religioznosti. Htela sam se malo više posvetim Bogu, počela sam sa čitanem molitvenika, Novog zaveta.. Za moj rođendan poželela sam da obiđem ženski manastir i da tamo prespavam. Na prvoj liturgiji se nisam osetila prijatno, čak mi je bilo jezivo, moja ličnost se razdvajala, osetila sam nešto poput gušenja. Tada mi je prišla monahinja i uhvatila me je za ruku i rekla da zna kako se osećam i da je to normalno, predložila mi je da sednem ako mi baš bude loše ali mi je nagovestila da izdržim da osetim ono pravo, nakon toga sam doživela prosvetljenje! Jako sam srećna što sam sebi tada po prvi put priznala gde sam grešila.

Poligraf je pokazao da je odgovor: ISTINA!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter