Izvor:
22.01.2019 u 22:44
0

OPŠTI HAOS U VILI: RIJALITI SUKOB DOBIO EPILOG NA SUDU! (FOTO)

U toku je najintrigantija emisija sedme sezone rijaliti programa "Parovi" čuveni "Parograf".

Kontroverzna takmičarka Jelena Ilić je zvezda večeri i kako emisija odmiče, pitanja su sve intimnija a ona je sve nervoznija.

Gospođa Ilić nije izdržala pa se po drugi put javila u program kako bi poručila takmičarima ali i kćerki svoje reči koje će zauvek zapamtiti.

Sve što Jelena priča je istina! Moram da se vratim na prošlo pitanje, mi se ne stidimo svoje ćerke niti se ona stidi nas a to što nas ne pozdravlja to Bakija ne treba da brine, neka on nastavi da pozdravlja sve svoje žene i svu decu. A taj Spaho, stari čovek što ne zna šta priča, sve što je rekao o Jeleni izneće i na sudu. Sram da ga bude i stranku koja ga je primila da bude član – rekla je gospođa Ilić

Bravo mama – podržala ju je Jelena

Nemam šta da lažem, taj čovek je bio u mojoj stranci – oktrio je Spaho

Ostanite na kanalu srećne televizije i budite deo spektakla.

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter