Izvor:
22.01.2019 u 22:09
0

POLIGRAF KOJI SE DUGO ČEKAO: Nećete verovati ŠTA je SLAGALA svoje roditelje! ŠOK! (FOTO)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine ovog puta našla se intrigantna takmičarka, mlada novinarka Jelena Ilić, koja će odgovoriti na čak 19 škakljivih pitanja koja će šokirati javnost!

Drugo pitanje glasi: Da li je istina da si svoje slagala da ćeš biti voditeljka na Tv Happy, kako bi objasnila svoje učešće u rijalitiju?

– DA! Ne, međutim ne mogu da tvrdim da ih nisam ubeđivala na različite načine da ovaj moj postupak i nije tako loš. Kada sam dobila ponudu bila je dilema čitav dan, želela sam da uđem u Parove ali kada je došao red da to saopštim svojim roditeljima i bližnjima zato što znam da je većina protivnik rijalitija kao i ja. Bliska prijateljica mi je predložila da navedem to kao razlog. Moj jedini motiv, nije bio novac naravno, niti je bio motiv da ja nešto očekujem nakon rijalitija, u smislu poslovne ponude niti sam se nadala da ću pronaći ljubav svog života ovde, nego sam htela sebe da testiram koliko sam spremna odnosno jaka za ovaj šou.

Poligraf je pokazao da je odgovor: LAŽ!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter