Izvor:
19.01.2019 u 13:33
0

PSIHOLOZI UPOZORAVAJU: Aleksandrin GOVOR TELA otkrio kakve su joj NAMERE! (FOTO)

Od kada je učesnik prošlih sezona rijaliti programa "Parovi" ušao na vrata luksuzne vile istog sekunda mogla se primetiti čudna energija između oženjenog Aleksandra Požgaja i mlade Aleksandre Marjanović.

Svakim danom oni su provodili sve više vremena zajedno i praktično se ne odvajaju. Sumnje gledaoca potvrdili su i sami takmičari kada su otkrili da se ustvari poznaju i pre rijalitija, kao i da jedno drugom prijaju.

Ponekad naši pokreti tela otkrivaju i ono što se ne usuđujemo ni sami sebi da priznamo.

"Činjenica je da način na koji koristimo prostor i kako se fizički pozicioniramo u odnosu na partnera, može da otkrije dosta toga o našim osećanjima prema partneru", kaže stručnjak za govor tela

Da li će ovi takmičari zaboraviti osnovna moralna načela, osuđeni na boravak u zatvorenom prostoru? Ostaje nam da saznamo s vremenom!

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs..

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter