Izvor:
18.01.2019 u 22:46
0

IZABALA I ELVIN ODGOVORILI NA PITANJE KOJE ZANIMA REGION: Da li je napokon pao S*KS!? (FOTO)

Veza Izabele Alijoski i Elvina Kadrića iz dana u dan privlči veliku pažnju javnosti.

Mnoge zanima zbog čega lepa Bells i dalje ne želi da opšti pred kamera, a vidno je da svakodnevno seksualno provocira Elvina:

– Stalno simuliraš s*ks i to pred majkom, a onda kao nećeš. U čemu je razlika? – pitao je novinar.

– Ne mislim da sam provokativna, niti da preterujem u svom ponašanju. Ne želim to da radim pred kamerama i to je to. Oboje želimo da imamo odnose, ali ne ovde – priznala je takmičarka. a njen partner je dodao:

– Prija mi kada me Izabela zavodi i naravno da je normalno da reagujem, to znači da u meni ima života. Lepo mi je rekla da nije imala 5 meseci s*ks, da joj je to rekord, ali da ne želi da napravi istu grešku kao u prethodnom serijalu. Lakić je njoj prodao foru u prethodnom rijalitiju i ona je nasjela,ne želi da napravi istu grešku – rekao je Kadra.

Happyptv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter