Izvor:
14.12.2018 u 19:32
0

NIKOLA LAKIĆ NIKAD ISKRENIJI: Istina o završetku veze sa Cokom i sukobu sa Vuyom! (FOTO)

Nikola Lakić, učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" odgovorio je na neka od najzanimljivih pitanja specijalno za Happytv.rs.

1.Aleksandra Tasić-Coka i ti ste okončali vezu. Šta je bio okidač da stavite tačku na svoju romansu?

Bila je jako turbulentna noć za oboje, puno toga smo jedno drugome rekli u afektu, ali je raskid trajao svega deset sati. 2Nema tačke u našoj vezi, već samo zareza što je i normalno za svakog ko se voli.

2.Sinoć si Coki rekao da imate mnogo problema. O čemu se radi, izgledali ste kao skladan par? Je li ova odluka o raskidu doneta naglo ili si o tome razmišljao već duže vreme?

-Problemi su učestali ali uvek ih na vreme rešavamo. Samo se uplašim nekad da Cokina osećanja nisu ista u vili, i napolju, pa nekad planem. Ali znate kako kažu, "jutro je pametnije od večeri", i odmah rešimo stvar.

3.Šta ti najviše smeta kod Coke? Možemo li očekivati pomirenje u skorije vreme?

-Nije ni stigao intervju, mi smo se već pomirili. Jedina zamerka kod moje Coke je razmaženost, ali drvo se savija kad je mlado i sve će se iskristalisati i biti kako treba.

4.Goran Vujičić Vuya je rekao da će ukoliko raskine sa Enisom, muvati Coku, što je tebe povredilo. Kako bi podneo činjenicu da te je Coka zaboravila?

-Baš ste vickasti što se tiče pitanja. Šalu na stranu, "popularni zadavač" je pun humora otkako je ušao u vilu, a ovom šalom je definitivno opravdao epitet šoumena.

To je rekao ne bi li me isprovocirao, ali ja uvek te neumesne komentare ispratim osmehom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter