Izvor:
11.12.2018 u 13:54
0

TUŽIM SE SA ĆERKOM VEĆ DESET GODINA: Mirjana do detalja ispričala u kakvoj AGONIJI živi! (VIDEO)

Sredovečna novosadska dama, Mirjana Damjanovski, pri samom ulasku u vilu, svojim stavom izazvala je podeljene reakcije učesnika sedme sezone rijalitija "Parovi".

Mirjana je priznala da poznaje većinu estradnog miljea, a da Milutina Radosavljevića Milija poznaje od malene, te ga upravo zbog toga smatra saveznikom.

Večeras će se na stolici istine, Mirjana suočiti sa bolnim temama iz prošlosti, ljudima koji su joj zadali jake udarce i uboli je tamo gde je najosetljivija.

Naime, takmičarka nije krila da je u lošim odnosima sa ćerkom, kao i da se oko imovine tuže već poslednjih deset godina.

Njena ispovest rasplakala je čak i Nevenu Kalaver, kao i Bakija B3.

Ukoliko ste propustili potresnu porodičnu priču Mirjane Damjanovski, pogledajte u narednom videu kakao je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter