Izvor:
11.12.2018 u 12:56
0

VANREDNO STANJE U VILI: Takmičaru pozlilo u sred emisije, čeka se dolazak HITNE POMOĆI! (FOTO)

Vanredno stanje vlada u vili "Parova".

Kontroverzni takmičar, konobar iz Raške, Nikola Jovanović Conja, već danima unazad žali se cimerima na bolove u stomaku.

Conja je tokom današnje emisije "Jutarnja kafica", u razgovoru sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi istakao da se ponovo ne oseća dobro i da nema snage da bude u emisiji.

– Moraću da se povučem, jako mi je loše –

Kako je Jovanović poznat po dobrom glumačkom performansu i kao neko ko često voli da skrene pažnju na sebe, većina takmičara nije pridavala značaj njegovom vapaju za pomoć.

Međutim, situacija je bila krajnje alarmantna.Naime, Nikola je pao ispred vrata vile, te su ga cimeri izveli u dvorište kako bi se ispovraćao.

Hitna pomoć je pozvana istog trenutka od strane produkcije, te će se u rekordnom roku otkriti Conjino zdravstveno stanje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter