Izvor:
10.12.2018 u 19:43
0

TO NIJE ISTA DEVOJKA: Tomić otkrio da ne može više da prepozna OVU takmičarku! (FOTO)

U toku je vaša omiljena emisija na srećnoj televiziji "Upoznajte parove".

Gosti u studiju su: bivši takmičar Radomir Medojević, proročica Vesna Radomirović, podrška Melise Bond, kao i izbačeni takmičar Nikola Anđelković.

Kako je drug Mee Bond došao da je podrži, istakao je i da takmičarka sigurno ne gaji nikakve simpatije prema Milutinu Radosavljeviću Miliju, ali ni prema Đorđu Tomiću sa kojim se ljubila na jednoj od žurki u vili.

Međutim, onda se oglasio i Tomić:

– To nije ona devojka koja se meni dopala tokom žurke.Nema veze što sam ja sada sa Anđelinom, jednostavno kada je ušla pokazala je drugu stranu svoje ličnosti koja mi se nimalo ne sviđa.Ne mogu da je prepoznam –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter