Izvor:
10.12.2018 u 02:43
0

ONA JE NJEGOVA PRVA LJUBAV: Baki ponovo pokušao da se približi Dini!

Nakon burne rasprave između Ilijane Vagić i Dine Galorine, Galorinijeva se osamila u dvorištu.

Naime, do svađe je došlo jer atraktivna brineta ne može više da sakrije ljubomoru i netrpeljivost prema Ilijani, a razlog je Bakijevo naprasno zbližavanje sa Vagićevom.

Denser je primetio da se Dina rastužila, te je pokušao da joj se približi:

– Znam da sam ti velika podrška ovde kao i ti meni.Nemoj da plačeš.Mnogo mi značiš i nisam želeo ni sa čim da te uvredim.Ne znam gde sam pogrešio.Napravila si mi haos u glavi.Ja sve radim spontano, to moraš da znaš.Te priče mene ne dotiču, to što komentarišu da smo se ti i ja zaljubili jedno u drugo – rekao je Baki.

– Ispadam najgora.Dvoličan si Baki.Razočarana sam u tebe.Znaš koliko mi je stalo do tebe i ispadam budala konstantno.Ponižavaš me ovde.Ne može ona da spava sa nama u krevetu shvati.Nju ne volim, nervira me i neće spavati sa nama –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter