Izvor:
10.12.2018 u 01:51
0

TAKMIČARI I DALJE NE PRIHVATAJU ELVINOVU VEČERAŠNJU POBEDU: „Pašće uskoro iako se čvrsto uhvatio za Bels kako bi opstao, a vreme će pokazati da je on…“! (FOTO)

Elvin Kadrić večeras se našao na prvom mestu negativne tabele i postigao ubedljivu procentualnu pobedu nad ostalim igračima.

Nikola Anđelković je učesnik koji je osvojio najmanje glasova publike i napustio dalje takmičenje, dok je produkcija uložila veto i zadržala Izabelu Anderson, kooj su takmičari dali najviše glasova za izlazak iz vile "Parova".

Elvinovi cimeri su razočari jer se on našao na zavidnoj prvoj poziciji, te nisu imali pozitivne komentare.

Jedna od takmičarki koja nije imala reči hvale za Kadrića je i Ilijana Vagić:

– Ma džaba mu sve.Drži se za Izabelu kako bi ostao ovde, prljavo igra.Nije zasluženo na prvom mestu.On se spremao za rijaliti, on ovakav nije napolju.Neprimetan je, ćuti.Previše je gord i samoživ, ali vreme je najbolji pokazatelj, tako da ćete uskoro sigurno saznati ko je zapravo Elvin –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter