Izvor:
09.12.2018 u 23:28
0

NE ZNAM KAKO ĆU OD SRAMOTE IZAĆI NA ULICU: Ljubica jako razočarana, e EVO i u koga!

Kao i svake nedelje večeras je na repertoaru srećne televizije IZBACIVANJE iz luksuzne vile u Zemunu.

Elvin Kadrić zauzeo je prvo mesto na tabeli sa ubedljivo najviše glasova, a vilu je napustio dečko Izabele Anderson, Nikola Anđelković.

Nakon njegovog izlaska, takmičari glasaju za onog učesnika sedme sezone, kome po njihovom mišljenju, nije mesto u rijalitiju.

Kada je došao red na Ljubicu Stankov da svoj glas dodeli nekjom od takmičara, ona je prvo želela da se obrati svojoj majci:

– Strašno sam razočarana u Gordanu.Ona se danas javila i umesto meni lično da se obrati, Gordana je počela da pljuje po produkciji i voditeljki Anđeli.Ja ne znam kako ću na ulicu izaći od sramote –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter