Izvor:
14.11.2018 u 10:06
0

VOLJENKA ZAPLAKALA OD STIDA: U strahu je da će izgubiti Elvina! (VIDEO)

Učesnica sedme sezone najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Voljenka Ilić i multimedijalna ličnost Elvin Kadrić, ne prestaju da intrigiraju javnost svojom bliskošću i nagadjanjima o emocijama. Ovaj par se osamio i konačno su javno priznali šta to tačno osećaju jedna prema drugom i kako žele da se njihov odnos nastavi u budućnosti.

Imam utisak, posle ovog kao da smo se udaljili, večito me je isprovocirala ova Anđela, ti znaš da sam ja teška na suzi, ja sam zaplakala od stida. Meni je samo bilo najvažnije da me ti pogrešno ne razumeš. Ako su oni već nešto provalili, krenuli, ja mislim da ja pokazujem samo naklonost. Ti znaš da ja nisam zaljubljena. Uplašila sam se da ću te na taj način izgubiti. – rekla je Voljenka.

Ti si svetska žena, to je moje mišljenje. – priznao joj je Elvin.

Kako je protekao ovaj dijalog i šta su jednom drugom poručili saznajte u priloženom videu:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter