ĐORĐE TOMIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS SVE O SUKOBU SA BIVŠOM DEVOJKOM: Za mene je ona PROŠLOST, ne zanima me više! (FOTO)

 

Đorđe Tomić se našao u centru interesovanja nakon svojih ljubavnih veza sa Enisom Bajramović koju je kasnije  zamenio sa Saškom Karailjaz. Tomić je sinoć ima žestoku raspravu sa bivšom devojkom koju je čak nazvao i pogrdnim imenom, samo za happytv.rs je rekao:

1. Sinoć je održana žurka u "Parovi", a ti se prvi put posle dugo vremena ostao "kratkih rukava". Da li ti je žao što ovog puta nisi video Meu Bond?

-Nema mi šta biti žao ili ne, Mea stiže uskoro pa ćemo se videti i razgovarati-

 

 

2. Enisa je sinoć najveću pažnju posvetila Mastoru, jasno mu dajući do znanja da se spremila samo za njega. Na kraju ste se i posvađali? Da li ti je krivo što više nisi centar Enisinog sveta?

- Nije mi krivo, prošlo je poprilično vremena od kada nismo zajedno, tako da nek uživa i radi šta joj prija i odgovara-

 

3. Nisi imao "prođu" ni kod Saška Karailjaz. Da li na žurkama sve što uradiš radiš zbog konzumiranja alkohola i da li možemo očekivati i danas opravdanje, po čemu si ostao upečatljiv?

-To da li sam imao prođu ili ne vi ne znate 100%,moždaje nismo eksponirali. Sinoć sam na žurci mnogo popio i ponašao se skroz normalno. Što se tiče upečatljivosti, pa možda baš po tome što sam se žargonski rečeno "ubio" a ništa nisam uradio ili možda što sam podigao atmosferu zajedno sa Bakijem-

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost