Izvor:
23.09.2018 u 20:23
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: KALE OTKRIO DETALJE O SVOM ŽIVOTU I NATERAO SUZE NA OČI SVIMA! (FOTO)

Kale je otkrio publici detalje o svom životu.

– Meni je majka bila bolesna, a odbijala je da ide kod lekara, takođe i meni je ustanovljena bolest, ali ja nisam mario za to i odbio sam lekove, hvala Bogu, sve je kako treba – priča Kale i dodaje.

– Ja ne krijem, ja ne živim, već preživljavljam, nemam puno novca, tačnije gotovo da ga nemam uopšte, radio sam teške poslove za male pare, dva tona piletine sam istovarao na dnevnom nivou za samo dvesta dinara – zaključio je Kale.

Bojana je želela da zna još nešto o njegovom životu.

– Mnogi smatraju da sam lud, ali nisam, to je moj način borbe protiv svega, jer bio bih jako tužan da ne radim stvari koje me čine srećnim, ja nemam svoju porodicu, vi ste sada moja porodica – rekao je Kale.

Ovom rečenicom naterao je suze na oči mnogim učesnicima.

– Nije meni niko pomogao nikada, ni ne treba, sam ću kroz život kao i do sada, ali ja jesam i volim da pomažem, imam veru u Boga i nadam se najboljem – završio je Kale.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter