Izvor:
20.09.2018 u 00:29
0

PORODIČNA NOMINACIJA: Majka, ćerka i novopečeni zet odmeri će snage!

Nominacije u sedmoj sezoni rijalitija ,,Parovi" su gotovi.

Nakon dugotrajnog biranja ovonedeljnih nominovanih takmičara, došao je trenutak kada su se glasovi sabrali.

Već je poznato da je od strane publike izgledana Izabela Alijoski, sa najvećim procentom negativnih glasova, sa čak 42, 6%.

Od strane ukućana, od svim pomenutih imena izvodjili su se Milica, Benjamin i Đorđe kao takmičari koji imaju najveći broj glasova od strane svojih cimera.

Kako je već rečeno, kada predsednik kućnog saveta u vili odabere svoja dva pomoćnika, Produkcija će izabrati jednog ko će biti direktno nominovan, ove nedelje to je Đole, ali pored njega, izglasana je i Slađa, inače Izabelina majka. Majka i ćerka će odmeriti snage ovog puta sa novopečenim zetom Benjaminom, ali to nije sve, jer na tabeli naćiće se i Ilijana Vagić, Vedran i Radovan.

Ko će napustiti vilu, zavisi samo od vas, zato ne propustite priliku da spasete vašeg favorita iz luksuzne vile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter