Izvor:
18.09.2018 u 20:15
0

PRVO PITANJE MU JE POSTAVLJENO: BOŽA NAPUSTIO PORODICU ZBOG DEVOJKE!? PSIHIČKI GA JE UNIŠTAVALA? (FOTO)

Večerašnji ,,Parograf" promeniće sve.

Momak sa ulice, otvorio je dušu po ulasku, pa je ispričao deo svoje životne priče, ali sada je došlo vreme da se otkrije sve. Božidar Milovanović podvrgnuo se poligrafu, te je odlučio da sa gledaocima podeli svoju životnu priču.

Pre početka napomenuo je da ima veliku tremu jer je o sebi okrio najmračniju istoriju svog života.

Prvo pitanje za Božu bilo je – Da li je istina da ti je devojka u jednom trenutku bila važnija od porodice?

Njegova iskrenost počela je potvrdnim odgovorom. Nakon toga, objasnio je da devojka koju je najviše voleo u životu, ostavila dubok trag u njegovom životu, te da posle nje nije mogao sebi da dozvoli bilo kakvu vezu. Ali njeno mesto zauzela je Ilijana Vagić, koja mu je pružala podršku tokom poligrafa.

Odakle da počne, to je ona luda zaljubljenost, totalno sam joj se poklonio, zaboravio sam da postoji svet oko mene. Znaju svi to. Upoznali smo se 2012. godine na maturskom ispitu njene drugarice, čuo sam sve lepe priče o njoj i tako je sve krenulo – odgovroio je Boža na voditeljkino pitanje o njihovom upoznavanju.

U jednom periodu sam bio veoma grub prema njoj, bio sam u depresiji, imao sam anksioznost i nisam prihvatao njenu pomoć, mnogo smo se svađali, svi su mislili da je Anđela bila kriva, ali nije, svi su je osuđivali, ali niko nije znao šta je istina – bio je iskren u odgovoru.

Ističe da je njihova veza trajala godinu ipo dana, ali da mu je raskid pao veoma teško i da se zatvorio u sebe:

Posle nje nisam mogao da se sastavim, kad god bih je video, odmah bi mi se vratila osećanja – završio je Boža.

Poligraf je Božin odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter