Izvor:
23.07.2018 u 17:14
0

MARKO OPLEO PO MILANU I LUKI: Bivši učesnik „PAROVA“ naučio lekciju KAMPERE!

U emisiji ,,Upoznajte parove" voditeljka Zorica Dukić iznela je slučaj iz ,,Letnjeg kampa". Naime, voditeljka ispričala je da Milan Savić, jedan od većih zavodnika u kampu, nakon što su ga neke kamperke odbile, počeo je da ih vređa.

Zatim je pitala Marka, kao poznatog džentlmena iz vile da im da davet kako se treba da se ponaša prema učesnicama rijalitija, ukoliko želi da ih osvoji.

Marko je pored Milana, zakačio i Luku, obzirom na to da se znaju iz života van kampa, te im je dao savet:

Luka i Milane, nikad nemoj da vređate devojke, i kad te odbije nemoj slučajno, kao što je Tihomir pogrešio. Morate uvek da im laskate, doručak neki, kafa, pažnja je bitna – šaljivo je rekao Marko Perović.

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter