Izvor:
27.05.2018 u 16:37
0

NJUJORK: Obustavljena gradnja nebodera, poginuo stražar!

Rad na izgradnji jednog od najviših nebodera u Menhetnu obustavljen je danas nakon što je veliko stakleno okno prozora palo sa konstrukcije i ubilo stražara.

Kako se prenosi, u toj nesreći je povređen jedan od radnika na konstrukciji, a odmah nakon nesreće je grad Njujork izdao zabranu za rad na tom mestu.

Njujorške gradske vlasti zadužene za građevinske poslove saopštile su da je rad zabranjen zbog prekršaja, odnosno neuspeha u obezbeđivanju tog mesta.

Policija je saopštila da je 67-godišnji radnik u obezbeđenju Heri Ramnaut poginuo, a da je 27-godišnji radnik sa gradilišta prevezen u bolnicu sa povredama koje nisu bile opasne po život.

Inspektori su kazali da je stakleno okno veličine 2,4 sa 4,2 metra palo jer je bilo pomerano.

Ovaj neboder trebalo bi da bude visok 472 metra, a radi poređenja, agencija navodi da je zgrada 1 Svetskog trgovinskog centra visoka 541 metar.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter