Izvor:
20.04.2018 u 20:29
0

DEMONSTRACIJE U GAZI: Ubijena dva Palestinca!

Zdravstveni zvaničnici u Gazi saopštili su da su dva Palestinca ubijena vatrom koju je otvorila izraelska vojska, u trenutku kada se hiljade demonstranata okupilo u blizini granice tog pojasa sa Izraelom.

Lokalno Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je 24-godišnji Palestinac ubijen u pograničnoj oblasti na severu Gaze, dok je jutros u istoj oblasti 25-godišnji Palestinac upucan i ubijen..

Uz to, 40 demonstranata je ranjeno vatrom iz automatskog oružja ili pretrpelo posledice suzavca koji su izraelske trupe ispalile s druge strane pogranične ograde, navodi se u saopštenju. Izraelska vojska, za sada, nije iznela nikakav komentar s tim u vezi.

Inače, izraelske snage su do danas ubile 28 palestinskih demonstranta, a ranile na stotine njih tokom protesta koji su počeli krajem marta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/KhaledAbuToameh

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter