Izvor:
19.04.2018 u 12:31
0

DONALD TRAMP: Moramo okončati nuklearno oružje, idealno bi bilo u svim delovima sveta!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će se kampanja maksimalnog pritiska na Severnu Koreju nastaviti sve dok se ta zemlja ne odrekne nuklearnog oružja.

On je na zajednickoj pres konferenciji sa japanskim premijerom Šinzo Abeom dodao da "moramo okončati nuklearno oružje, idealno bi bilo u svim delovima sveta".

Tramp je povodom susreta sa Kim Džong Unom rekao da će učiniti sve da taj susret uspe, kao i da ako bude mislio da neće biti uspešan onda neće ni otići na njega.

On je, takođe, rekao da, ako proceni da taj susret neće doneti ploda, da će ga "uz dužno poštovanje" napustiti odmah posle početka.

Izvor: Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter