Izvor:
23.02.2018 u 00:16
0

HOROR U SLOVAČKOJ: Automobil se zaleteo u grupu dece i povredio njih 12!

Automobil se zaleteo u grupu dece u Slovačkoj i povredio njih 12, a za sada nije poznato da li je reč o terorističkom napadu.

Deca imaju između 5 i 12 godina, a iz policije su za sada naveli da je u pitanju velika grupa dece. Incident se dogodio u gradu Poprad na severoistoku Slovačke, naveo je Danijel Jobanik, portparol policije.

" Vozač iz grada Kezmarok nije povređen u incidentu. U krvi nije imao alkohol. Automobil mu je najverovatnije proklizao prilikom skretanja, pa se prevrnuo na krov, zabivši se pri tom u veću grupu malih Roma, koji su prolazili", naveo je Jobanik.

Dvoje dece je teško povređeno, četvoro ima manje teške povrede, a ostali lakše. Dva spasilačka helikoptera i nekoliko ambulantnih kola su prevezla decu u bolnicu.

Policija, za sada, nije precizirala uzroke saobraćajne nesreće.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/WEBINDEP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter