Izvor:
20.02.2018 u 22:53
0

NAPAD NA ŠPANSKU POKRAJINU KATALONIJU: Francuska policija uhapsila tri osobe!

Francuska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za povezanost sa islamističkim napadima izvedenim u španskoj pokrajini Kataloniji u avgustu 2017. godine, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Španije.

U saradnji sa španskim vlastima, francuska policija uhapsila je tri osobe pod sumnjom da su povezane sa Drisom Ukabirom, koji se nalazi u pritvoru u Španiji, a optužen je za članstvo u terorističkoj organizaciji i napad kombijem u Barseloni u kojem je u avgustu ubijeno 14 osoba, prenosi Rojters.

Osumnjičeni su uhapšeni u francuskim regionima Gar i Tarn, a policija je sprovela pretrage na više adresa u Francuskoj, navodi špansko Ministarstvo.

U napadu izvedenom u čuvenom bulevaru Las Ramblas u Barseloni, 17. avgusta prošle godine, muškarac se zaleteo iznajmljenim vozilom na pešake usmrtivši 14 osoba i ranivši više od 100 ljudi.

Dak kasnije, policija je ubila pet osoba u Kambrilsu, nedaleko od Barselone, nakon što su automobilom pokosili pešake i policajce, usmrtivši jednu ženu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Daily Express‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter